2011. április 2., szombat

Boldogság és öröm

Többek boldogságára és örömére, jó időre abbahagyom a fotózást, weboldalam szerkesztését és a blogolást is valószínűleg, igaz utóbbi még nem teljesen biztos. Pár napja az ürességről írtam, ami rendesen meg is támadta a belsőm, sőt inkább ez tölti ki egy darabig.
Tegnap sikerült megbizonyosodnom, hogy talán vannak "jó akaróim". Persze, mindenkinek vannak, de hol így, hol úgy viselkednek az emberrel. Nekem erre a lehetőségre egy rendőr hívta fel a figyelmem, mikor majd egy órás fotózási-helyszín keresgélés után az erdőből kijövet láttam feltörték az autómat.  Vasárnap kellett  volna egy portfóliót összeállítani a természet lágy ölén. Sajnálom, hogy nem tudjuk összehozni, pedig a tervek igen jók voltak. Örüljön kicsi lelke annak a szemét állatnak aki ellopta a felszerelésem. A fantasztikusan sikerült kis áprilisi tréfát folytatván, a rendőrség kérdezte vannak e haragosaim, ellenségeim? Hát adtam egy kibővített listát... akkor vicceskedjünk! :) A helyszínelés során kiderült, hogy tudatosan csak erre utazott az elkövető, ergo ismernie kellett igen jól, a szokásaimat is. Igaz voltak felszerelési elemek amik állandóan a kocsiban voltak, de a gépek elég ritkán, csak ha fotózni készültem, mentem. De majd a helyszínen talált nyomokból kiderül...
Igazából csak azt sajnálom, hogy a lányaim gépét is elvitte az a drága ember, ezért viszont nagyon zabos vagyok és mindent megteszek azért, hogy sikerüljön kézre keríteni azt a szemétládát. Nem biztos, hogy jó neki ha felmérgesít!
Mielőtt felmérgesíteném magam, egy utolsó esélyként a lányaim gépét szívesen visszavásárolnám! Adok érte 600 000 Ft-ot! Ilyen jó lehetőséget nem fog kapni senkitől se. Április 15 -ig áll az ajánlatom.

Ja, csak zárójelben jegyezném meg a gépek és optikák gyári száma megtalálható egy bizonyos oldalon, csak ha értékesíteni szeretné valaki tudja, hogy kicsit nehezebb lesz azt az összeget megkapnia, mint amire számított.

Akinek azt ígértem, hogy tanítgatom és segítek azzal semmi probléma, továbbra is áll, csak legyen gépe! :D