2011. március 23., szerda

Természetfilm

Kis segítséggel sikerült egy nagyon jó oldalra bukkanni, és egy érdekes blogot olvasgatni . Végre a hazai természetfilmesek -Török Zoltán és csapata- ismételten kitesznek magukért. A régi nagy sikerű Homoki Nagy István és Rácz Gábor filmek után ismét egy hazai természetfilm, Vad Magyarország - A vizek birodalma címmel, ami várhatóan nagy nemzetközi sikert is arathat. A filmet itthon még nem vetítették, április 20 -án lesz a bemutatója, de a video megosztókon lévő bemutatók fantasztikusak. Német és francia megrendelésre egy 43 perces változat készült. Az Uránia filmszínházban vetítik majd a hosszabb hazai filmet, ami az előzőek bővített és átvágott változata lesz. Lájkolj a "fészbukon" és meghívást kaphatsz a díszbemutatóra.

2 megjegyzés:

 1. Sajnálom a géped.... Komolyan átérzem...
  Én is mindig ettől rettegtem, amikor néha ott kellett hagyni a brutál drága (forintban nyolc számjegy és nem egyessel kezdődik...) felszerelésünk, mert mondjuk egy tó körül kellett körbenézni. Szerencsére nem történt baj, nem is merek belegondolni, mert mi ebből élünk.
  Viszont látom írtál a Vad Magyrarországról, ha vigasztal nagyon szívesen látlak a díszbemutatón (ha utána leírod itt a blogon az ŐSZINTE véleményed...:)). Szóval mi az email címed? Küldök meghívót!
  Üdvözlettel: Török Zoltán

  VálaszTörlés
 2. Kedves Zoltán!

  Először is elnézést, hogy csak most válaszolok, sajna lentebb nem néztem :( Köszönöm az együtt érző szavakat, köszönöm a meghívást és szívesen el is mennék. info@nagyvadfotozas.hu az email címem. Remélem még nem késő. :)

  VálaszTörlés