2010. március 17., szerda

Hétvége

A hétvége ilyen is, olyan is volt. Nagyon vártam már, hogy kimehessek az erdőbe, de mintha tényleg el lennék átkozva, esett, fújt. Azért láttam egy-két szépséges jószágot is. Még mindig szorgalmasan etetik a vadakat az erdőben. Apropó etetés... Számomra nagyon kellemes kis esemény is történt, egyik ismerősöm felhívott, hogy állatoknak vinnék e ki az erdőbe almát. Sajna a területre -ahova fotózni járok-, nem sikerült kivinni, így felhívtam Bene Zsoltot a Budakeszi Vadaspark igazgatóját, nekik szükségük van e takarmányra. Nagy örömmel mondott igent, így a vadasparki vaddisznók örülhettek a több mint száz kiló almának.
Egy régen látott dolgot is sikerült megfigyelnem, történetesen egy kóbor kutya próbált valami élelem után nézni az etető környékén. Látszott a viselkedésén, hogy már nem először jár itt. Kissé megbújva, folyamatosan a levegőben szimatolva, módszeresen körbejárva a területet.
Március 15-én kiszaladtunk egy kis triál edzésre és fotózásra, hogy újonnan indult web-oldalunkhoz legyen anyag. Nagyon jól sikerült minden, Kitti lányom is nagyon élvezte, még filmeket is készített.