2011. február 10., csütörtök

Új projekt

Megint eszembe jutott egy gondolat... kicsit zöldebb gondolatok. Az ötlet nem az enyém, hasonlót már láttam más témában is. Gyakorlatilag egy szégyen falat szeretnék létrehozni. A kérdés, ez megint hogyan kapcsolódik az oldalhoz. A válasz ismét egyszerűnek ígérkezik, hiszen fotó lesz -bízom benne- és kapcsolódik az erdőhöz is.
Röviden, a projektről: fotókat készítek azokról az emberekről, autósokról akik az erdőbe, erdő szélére hordják a szemetüket. természetesen szívesen venném ha mások is küldenének képeket, rövid ismertetővel. Szándékomban áll az anyagot eljuttatni az illetékes szerveknek is. Kíváncsi vagyok mennyire veszik komolyan az önkormányzatok az ilyen jellegű bejelentéseket.
A dolog hátulütője a személyiségi jogok kérdése (is) lehet, de elgondolkodtató lehet az is, hogy melyik szabálysértés minősítése az erősebb. ... erre majd holnap kitérek.
Szívesen veszek ötleteket, ha vannak tapasztalatok stb.

2 megjegyzés:

  1. sok sikert és kitartást a projekthez! valóban elkeresítő és bosszantó az illegális szemétlerakás...

    VálaszTörlés
  2. Ha nem kapod el az illetőt amint épp leüríti a szemetet, akkor szerintem személyiségi jogokat nem sértesz. De akkor a gonosz nem nyeri el méltó büntetését.
    Nemes cél érdekében próbálsz tenni valamit. Minden esetre, ha az illetékeseknek is eljuttatod a fotót akkor minimum annyit el lehet érni, hogy minél hamarabb kitakaríttatják a helyet.

    VálaszTörlés