2014. szeptember 29., hétfő

Más-ok

Többen felfigyeltek már rá, egyre kevesebb képet töltögetek, nem igazán írom a "fantasztikusabbnál fantasztikusabb" sztorikat ide a blogba. Több oka is van ennek. Az első, s talán legprózaibb, nem igazán jó a fotómasinám, így csak a sétálgatás élménye jutna a fotózásokból. A második, próbálkozom némi grafikusi ismereteket elsajátítani egy iskolában, ezért az időm kicsit megcsappant. A harmadik egy helyes kis mesekönyv feletti bábáskodás, ami tényleg sok időt vesz el az embertől, s végül a negyedik a VKE Természetfotó Körrel kapcsolatos teendők. 
Ezt ne vegyétek siránkozásnak, fantasztikus élményeket nyújtanak a lelkemnek ezek az elfoglaltságok. Igyekszem azért a magánéletre is egy kicsivel több figyelmet fordítani, de kell egy kis idő, hogy minden megszokottá váljon.
Soha sem foglalkoztam az olvasáson kívül a könyvekkel. Most egy kicsit többet szeretnék ennél tenni, megpróbálom szerkeszteni és a kiadatás minden csínját-bínját elsajátítani egy mesekönyv segítségével. Remélem sikerülni is fog, mert ez egy igazán nagy, egész embert kívánó feladat, igyekszem is 110%-on foglalkozni vele. Év végéig ez lett/lesz a hobbim. Remélem sikerül megvalósítani, kellő pénzt összegyűjteni hozzá. Imádom az ilyen feladatokat. Fejben már minden meg van a könyvbemutatóig bezárólag.

Idén már lemaradtam a bőgésről, a gímszarvasok nászáról, de remélem, majd a barcogásra ki tudok majd menni. El kell ismerjem hiányzik. Mint említettem sok elfoglaltságot találtam, ezek közül az egyik Mártély. Már volt egy ezzel kapcsolatos posztom, igaz nem teljesen erről szólt, de köze van Mártélyhoz. Itt nagyvad az nincs, viszont a csodálatos környezet, a nagyszerű emberek, mint akikkel találkoztam, izgalmas helyé teszik. Jövőre visszatérek, kicsit hosszabb időre.